Ce iti oferim

  • Iti insotim familia in toate etapele de pregatire si implementare a unei ceremonii personalizate care onoreaza memoria persoanei iubite in functie de nevoile tale.
  • Personalul nostru calificat va sta la dispozitie si pentru consultanta administrativa, juridica, fiscala si de securitate sociala.
  • Casa Funerara Straulesti si experienta personalului garanteaza de ani buni servicii funerare calificate.
  • Cu trista ocazie de doliu, va insotim pe tot parcursul procesului organizational si administrativ cu competenta, etica si confidentialitate.

Onoruri funerare

Personalul nostru calificat va fi alaturi de dumneavoastra in toate fazele (Pregatirea defunctului – Ceremonia de ramas bun – Practici de transport si inmormantare) pentru a va garanta o ceremonie personalizata care onoreaza memoria persoanei dragi in functie de nevoile dumneavoastra.

Casa Funerara Straulesti functioneaza cu profesionalism, eficienta si rapiditate, suntem in masura sa dezvoltam orice tip de inmormantare, urmarind-o in toate fatetele sale, incepand de la cea mai sobra, totusi eleganta, pentru cei care aleg sa doreasca reducerea costurilor, pana la cel mai luxos cu oferta de servicii bogate si produse suplimentare.

Fiabilitatea si grija in munca noastra sunt demonstrate si asigurate de experienta multi-generationala, o experienta ce ne-a condus intotdeauna sa fim implicati in pregatirea atenta a tuturor colaboratorilor nostri, prin instruirea recurenta in timp, pentru o achizitie impecabila a cunostintelor necesare si de asemenea pentru a face fata relatiei stranse cu publicul dupa un recent doliu.

Patronaj

La sediul Casa Funerara Straulesti din bld. Bucurestii Noi Nr. 211, sector 1 – Bucuresti, exista un birou de patronaj deschis publicului continuu de luni pana duminica.

Aici puteti sa primiti asistenta total gratuita in toate procedurile post mortem pe care vi se cere sa le indepliniti dupa deces. Pentru orice indoiala sau informatii ne puteti contacta si puteti face o programare la unul dintre consultantii nostri.

Cauti o firma de servicii funerare din Bucuresti (Sector 1) care sa raspunda prompt indiferent de ora?

Ei bine, ati ajuns unde trebuie! Va invitam sa ne contactati pentru orice solicitare cu privire la serviciile funerare, indiferent de ora, promitem sa raspundem prompt. Pentru solicitarile urgente, folositi telefonul, pentru cele mai putin urgente, formularul de contact de mai jos.

Suna chiar acum la 0762.773.580 Non Stop