Despre

Cine suntem noi

Suntem a doua generatie care continua munca parintilor nostri ce se ocupa de peste 19 ani cu onoruri funerare si ritualuri de ramas bun, cu inovatii evocate si puse din ce in ce mai mult in joc. Ceea ce ne diferentiaza dupa atatia ani este sa continuam sa lucram respectand traditia combinata cu cunostintele tehnice si intuitiile formidabile care ne-au imbunatatit si stimulat motivatia de-a lungul timpului. Astfel, cu o privire atenta asupra trecutului, prezentului si viitorului, am ajuns cu fericire la prima tranzitie generationala.

Casa Funerara Straulesti este o companie moderna ce ofera produse si servicii excelente, ne laudam cu o organizare eficienta si cu mijloace avangardiste si ne deplasam strict urmand criterii etice si managerial.

Casa Funerarara Straulesti, o afacere de familie

“Astazi, in domeniul serviciilor funerare, empatia, discretia si profesionalismul sunt elemente de baza.”

Valentin Badea,
Manager General Casa Funerara Straulesti

Casa Funerara Straulesti S.R.L. este autorizata de DSP pe magazine, sala mortuala si transport funerar.

Birourile noastre

Casa Funerara Straulesti este puternic prezentă în toată România cu cele 4 birouri ale noastre, coordonate de agențiile de operare din România.

Suntem disponibili 24 de ore non-stop în fiecare zi, inclusiv sărbători și pre-sărbători, pentru a oferi un serviciu de urgență, astfel încât să putem fi întotdeauna atenți la oricare dintre solicitările dumneavoastră. Alegerea noastră a fost să folosim colaboratori calificați și empatici, caracteristici necesare în îndeplinirea sarcinii lor atente de a ajuta oamenii într-un moment atât de delicat.

Cauti o firma de servicii funerare din Bucuresti (Sector 1) care sa raspunda prompt indiferent de ora?

Ei bine, ati ajuns unde trebuie! Va invitam sa ne contactati pentru orice solicitare cu privire la serviciile funerare, indiferent de ora, promitem sa raspundem prompt. Pentru solicitarile urgente, folositi telefonul, pentru cele mai putin urgente, formularul de contact de mai jos.

Suna chiar acum la 0762.773.580 Non Stop